Sonntag, 19. Februar 2012

30th Anniversary - 30. Hochzeitstag ♥♥♥



Today is our 30th Anniversary. Well, at least the legal one. We married quite late. If we had married the day we met, it would have been our 46th anniversary coming Easter. DH keeps asking, "How long does it still take me?" 
Time passes by so fast.... 
Now you know that I'm a bit of age, not a young one any more...
 
We celebrate the day within our family. As a highly appriciated gift there will be a dinner at a Michelin stared Restaurant next Tuesday. We intended to go there today, but they are closed on Sundays. It's the "Wielandshoehe" in Stuttgart with the famous and down-to-earth chef Vincent Klink. Unfortunately he doesn't provide an English site. He is known from his cookery shows on TV. I like him very much, not only because he cooks locally grown organic food. He writes a diary on his homepage. It's so funny to read, but also thought-provoking. It's a shame that's only in German. The whole world should read it ☺☺☺ But those of you who are able to read German, it's worth reading. 
Not to forget, the food he cooks, is absolutely devine. You ask why I know it? Well, it's not our first fisit there. In 1995 we went there for the first time, then for our Silver Wedding (25th) we had the next dinner there, and now it will be the third time we indulge ourselves in that devine cooking. It's becoming a tradition, don't you think so? ☺
I'm very much looking forward to Tuesday evening.

,,,,and, yes, if you look closely at the photo: It's snowing again. How I *HATE* winter.

On the other hand, there are some exciting news to share with you, but that will have to wait for another post after carneval. No time left right now.

Heute ist unser 30. Hochzeitstag. Zumindest unser legaler. Wir haben recht spät geheiratet. Hätten wir an dem Tag geheiratet, an dem wir uns kennen lernten, wäre es dieses Jahr Ostern unser 46. . GöGa fragt dann immer: "Und wie lange muss ich noch?"
Meine Güte, wie die Zeit doch dahinrast.....
Jetzt wisst ihr zumindest, dass ich schon etwas älter bin....

Wir feiern innerhalb der Familie. Als äußerst geschätztes Geschenk gibt es ein Abendessen in einem Sterne-Restaurant nächsten Dienstag. Eigentlich wollten wir heute hin, aber Sonntags ist geschlossen. Es ist die "Wielandshöhe" in Stuttgart vom bekannten und total bodenständigen Vincent Klink. Man kennt ihn ja aus den Kochshows im Fernsehen. Ich mag ihn sehr, nicht nur weil er regional und aus biologischem Anbau kocht. Er ist einfach ein uriger Typ. Wenn ich sein Tagebuch lese, das er von Zeit zu Zeit bestückt, muss ich immer lachen. Aber es gibt auch nachdenkliche Einträge.
Und es schmeckt dort suuuuuuuuperlecker. Woher ich das weiß? Nun, es wird unser 3. Besuch dort sein. 1995 war unser erster, zur Silberhochzeit unser zweiter, und nun unser dritter Besuch. So langsam hat's Tradition, meint ihr nicht? ☺
Ich freu mich schon riesig auf Dienstag Abend.

...und ja, wenn ihr genau hinschaut auf das Foto: Es schneit schon *wieder*! Wie ich den Winter doch hasse.

Es gibt auch noch ein paar tolle Neuigkeiten zu berichten, aber das hat bis nach Karneval zu warten. Keine Zeit jetzt.

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